Известие

Collapse
No announcement yet.

Чарколяк!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• аз главно искам да изрежа и да си присъдя ножа от задната броня на мойта така че ако едната от задните брони е пукната издраскана или дефектна нещо стига долната част да не е засегната и тя ще ми свърши работа
    Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

• Първоначално публикувано от TishO Покажи съобщение
      аз главно искам да изрежа и да си присъдя ножа от задната броня на мойта така че ако едната от задните брони е пукната издраскана или дефектна нещо стига долната част да не е засегната и тя ще ми свърши работа

Въпроснсия нож няма да пасне по никакъв начин, а и гледано отстрани ще е къс, гледано отзад, ще е тесен.
      Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• Тишо, мога да ти подаря един изрязан нож да си експериментираш.
        Само еконта да си покриеш.
        145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

• ееееееееее боби ти направо ме накара да легна у ваната и да си резна вените.........

защо по тесни ли са броните
          Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

• Първоначално публикувано от TishO Покажи съобщение
            ееееееееее боби ти направо ме накара да легна у ваната и да си резна вените.........

защо по тесни ли са броните
            Ами на старата 33-ка се свиват в долния край броните. Такъв е дизайна по това време. Така е и при Ланча Делта 1 и при много други. По принцип ще стане нещо с преправяне, но няма да пасне директно.

Comment

• хммм то че ще има мазане със епоксидната смола ще има ама да видим колко ще помисля малко

---------- Post added at 20:27 ---------- Previous post was at 20:23 ----------

митаче ще се консултирам с човека със смолата и ще ти кажа дали ще ми свърши работа благодаря много за предложението ако има нещо което ти трябва и мога да помогна свиркаи

Comment

• Търся си лостове за скорости и гредата в края на скоростната кутия от Алфа 33 3та серия.

www.ClassicCar-bg.com

Comment

• имаш ги

Comment

• Протече ми рейката и я смених с друга, нетечаща. Обаче гризнах яко дръвцето. Рейката не тече, но яко шуми, а маслото в казанчето просто се върти с бясна скорост. Това както и да е, но от пущината тегли на дясно.
                    Някой сблъсквал ли се е с тоя проблем?
                    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Затова минах на механичнаИмах подобен проблем.Смених работеща,но течаща с нетечаща но неработеща.Волана правеше контра при десен завой,зъбците бяха отишли.
                      При теб да не е от кормилните щанги,ако са сменяни.Защото като сложих мех.рейка едното колело опираше, регулиране на щангата и заспа.
                      Купувам капачка за джанти,сива с релефна емблема на алфа ромео.Някой ако има да ми пише,че изгубих едната и сега с 3 е дразнещо.

Comment

• някой да знае вътрешният размер на гуменото съединение между резервоара и гърловината за зареждане,че моето се скъсало.
                        alfa 33 1,7 IE 89гд.[SIGPIC]
                        alfa 33 1.7 IE 92гд.
                        alfa 166 2.4jtd 02гд. 150к.с.
                        lancia delta 1.9td 99гд.

Comment

• Първоначално публикувано от becksalfa Покажи съобщение
                          някой да знае вътрешният размер на гуменото съединение между резервоара и гърловината за зареждане,че моето се скъсало.
                          Трябва да иам такова здраво, но ще съм при него след седмица- две.
                          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Търся 4 пластмасови подкалника от Алфа 33.

За контакт - в темата или на лични съобщения

www.ClassicCar-bg.com

Comment

• Първоначално публикувано от Speeder Покажи съобщение
                              Търся 4 пластмасови подкалника от Алфа 33.

За контакт - в темата или на лични съобщения
                              Що 4 броя? По принцип 33 има подкалници само отпред.

Comment

• Търся задно стъкло с капака за 33ка след 90та год
                                Отново ще се возя на Перманент4
                                SPRINTAUTO service
                                0893277773

Comment

Working...
                                X